Vadsmo: ”Det är ett jäkligt kul sätt att spela på trav!”

Dela på Facebook Dela på Twitter

FSport lanserade sitt managerspel med tunga profiler som Henrik Larsson, Andreas Granqvist och Patrik Andersson. Efter att ha tagit fram versioner för fotboll och golf, släpper FSport nu en version för trav och betyget blir högt. ”Världsklass, det här är ett jäkligt kul sätt att spela på trav”, säger travprofilen Ralf Vadsmo.

Vadsmo och FSport Trav

Konceptet är enkelt. 7 lopp, välj 1 häst i varje lopp till ditt stall, desto bättre placering din häst får – desto högre poäng. Du väljer sedan om du vill tävla i gratis-turneringar mot andra spelare, eller om du vill spela om pengar.

”Det är kul att man kan få bra betalt för att hitta skrällar, även om de inte vinner” säger Vadsmo som fick testa FSport Trav inför lanseringen nu till helgen.

FSport har även passat på att lansera en möjlighet att skapa systemspel, eller flera stall, genom att man kombinerar flera hästar i varje lopp. Men grundkonceptet är precis så enkelt som det låter; du väljer en häst i varje lopp som du vill ha med i ditt stall, det stall med flest poäng efter alla sju lopp vinner. Ett kul komplement till det vanliga V7-liret.

”Vi vill skapa ett roligt och enkelt sätt för dig som är travintresserad att skapa ditt egna stall varje lördag – och vinna pengar när hästarna gör bra ifrån sig, precis som att man är hästägare” säger Björn Hofvendahl, en av FSports grundare.

Vill du utmana Raffe och övriga trav-Sverige? FSport bjuder alla GillaTrav-följare på spelomgångar till ett värde av 150 kr (15€) om du registrerar dig via denna länk: FSport Trav. In och utmana!


Add Comment