Nytt tipsspel: ”Tippar du bättre än mig vinner du”

Dela på Facebook Dela på Twitter

Ny travtävling

Ny tävling i samarbete med RaceBets:

Vi är många som skrattat åt hur fel oddssättarna hamnat och slängt in både små och stora stålar på vår vinnare. Ibland med bra, ibland med mindre bra, utfall. En oddssättare kallas även för trader eller bookie och en av dessa traders som just nu utmanar oss alla i travkunskap är tradern på RaceBets.com.
På onsdagar och lördagar såg vi att man kan tävla om en snitsig mugg plus fina slantar genom att spöa honom i tipsspelet Beat the Trader. Vi tog ett snack med tradern som vi alla nu ska slå i travkunskap!

 

Innan vi enkelt kammar hem vår mugg kan du väl berätta vad Beat the Trader går ut på?

– Precis som det låter så handlar det om att lyckas tippa trav bättre än tradern, alltså mig, och detta i sex utvalda svenska travlopp. Man lägger sina spel på loppen och genom ett poängsystem avgörs sedan vem som lyckats bäst. Dels kammar man ju hem de ordinarie vinsterna på spelen men är man skicklig kan man både vinna bonuspengar och en RaceBets-mugg. Hur man ligger till kan enkelt övervakas direkt på hemsidan.

Vad måste vi göra för att delta?

– Det är enkelt, klicka er bara fram till ”Beat The Trader” på hemsidan och lägg era spel på de utvalda loppen för sammanlagt minst 100 kr (10 euro) så är ni med.

En mugg i all ära, men när sambon klagar över ett helt skåp fullt av muggar… Vinner jag pengar också?

– Alla som är med och spelar vinner bonuspengar om man slår tradern. Den som får flest poäng totalt vinner förstås ännu mer och blir man Månadens Vinnare ytterligare mer. De tre bästa svenska deltagarna varje onsdag och lördag får varsin RaceBets-mugg och kom dessutom ihåg att muggen är helt unik och man kan bara vinna en, så lyckas man är man en av få som kan stoltsera med just en sådan mugg i skåpet. För övrigt kan ju sambon försöka vinna en egen så att du slipper bli särbo…

På er hemsida skriver ni ”Extra Höga Fasta Odds” på svenskt trav. Vad innebär det?

– Varje vecka ger vi våra kunder chansen att spela till riktigt höga fasta odds på svenskt trav. Det är normalt sett de fasta oddsen till sju huvudloppen på lördagar som får en extra boost, men det kan även förekomma på andra större evenemang. Höjningen är genomsnittlig men så pass rejäl att det i princip är omöjligt att hitta högre fasta odds online.

Aja, tack för pratstunden. Nu ska vi in och spöa tradern (beat the trader)!

– Tack själv och jag säger bara…lycka till!

 

Sponsrat: Vill du utmana RaceBets trader i travkunskap så kan du klicka HÄR för att registrera dig.

 

RaceBets trader har även fixat två unika bonusar till alla GillaTravs besökare:
– Bonus för första insättning på 100% upp till 1000 SEK, ange kod: GILLATRAV
– Få 100 SEK, helt gratis, att testa att spela för, ange kod: GILLA100